Автор
Христина Кирилова

Да не са ви в къщата: Ето от кои зодии са най-лошите съпруги

Жените от следващите зодии определено не са образцови съпруги и астролозите по-скоро биха посъветвали господата да ги избягват, ако искат уютен семеен живот без проблеми. Тези дами не си падат по традициите и по-скоро биха вдигнали адреналина на партньора си, отколкото да им създаде чувство за сигурност и любовна идилия. Много от тях наистина мечтаят да облекат красива булчинска рокля и да стигнат до олтара един ден, но бързо разбират, че бракът не е тяхната стихия. Единствената причина да имате сериозни отношения с жените от тези зодии е, ако изпитвате много силни чувства към тях:

Близнаци

Положителни качества: Не обичат конфликтите и ги избягват

Отрицателни качества: Лекомислени и непостоянни

Жените Близнаци са изключително очарователни и определено знаят как да замаят един мъж. Те са страхотна компания и привличат вниманието като магнит. От една страна никога няма да скучаете с тях, но от друга постоянното им разнообразие може да ви измори. Те са по-скоро вятърничави и е много лесно да се отегчат, заради което са склонни към изневяра или безобидни флиртове. В същото време обаче са ревниви и винаги подозират партньора си.

Овен

Положителни качества: Огромна вътрешна сила и енергия

Отрицателни качества: Стараят се да доминират и контролират

Жените от зодия Овен притежават изключителна сила и винаги преследват целта си до край. Обичат всичко да се случва бързо и постоянно се надпреварват с времето, търпението определено не спада в арсенала им от качества. В любовните си отношения са спокойни и щастливи, единствено когато усещат, че контролират ситуацията във всеки момент и всичко е в ръцете им. Стремят се да насочват партньора си в правилната, според тях, посока. За тях животът е бойно поле, но когато се чувстват победени, разбирате колко са нежни и чувствителни.

Дева

Положителни качества: Обичат реда и умеят да подкрепят

Отрицателни качества: Избухливи са

Много често жените от зодия Дева изглеждат като перфектните партньори в живота. Стараят се визията им да е идеална, във форма са, поддържат уюта в дома и винаги са склонни да дадат добър съвет на партньора си. Само че с времето са склонни да упражнят огромен тормоз върху половинката си, дори и заради леките ѝ несъвършенства. Те са обсебени от идеята за успех и когато любимият им не го постига, са готови на всекидневни скандали. Положението става толкова напечено, че колкото и да ги обичате, просто ще искате да ги изоставите.

Скорпион

Положителни качества: Прямота и вечно високо либидо

Отрицателни качества: Жестокост и безсърдечие

Жените от зодия Скорпион са съблазнителни, секси и непредсказуеми. На всичкото отгоре много добре си знаят цената и не, не падат под нея. Ако усетят, че сте влюбени в тях, незабавно ще поставят цял куп условия и въобще ще бъдете много сериозно контролирани. Това може да се случи дори без да се усетите. Определено не си падат по компромисите, не защото не са склонни да разговарят, а от садистичното удоволствие, което изпитват когато нещата се случват по техните правила. Но със сигурност можете да разчитате на тяхната прямота и честност и че няма да ви спестят нищо.

Четете още: Кои са силните и слабите страни на зодия Риби