Автор
Христина Кирилова

Мони Зенгинер от "Ергенът": Не махам само маски, махам глави

Ориенталската танцьорска с екзотичния псевдоним Мони Зенгинер бързо се превърна в една от най-обсъжданите участнички във втори сезон на "Ергенът". Не само заради множеството корекции по себе си и провокативния си външен вид, но и заради силния си характер.

В почти всеки епизод тя е в "окото на бурята" и повечето скандали в имението на кандидатките за сърцето на Евгени се въртят именно около нея. Или поне така изглежда от излъчените кадри. Дори когато не говори, а единствено наблюдава момичетата около себе си, тя се превръща в основна тема за повечето и обект на нападки.

View post on Instagram
 

Мони обаче не изглежда никак притеснена от този факт, а по-скоро горда от това, че останалите я обсъждат и по този начин се отличава. Тя демонстрира ледено спокойствие и дори когато попадне в скандал не повишава тон, а единствено поставя опонентките си на място. Както се случи и в снощния епизод, когато Валерия и Габриела побесняха и я напднаха. Тогава тя сподели, че не би се засегнала от Габи, чиято единствена цел в живота, по нейни думи, е да бъде заведена на вечеря, на почивка от някой богат мъж и да си "купи някоя-друга чанта".

View post on Instagram
 

Явно Зенгинер е повече от доволна от поведението си в шоуто, тъй като веднага след края на снощния епизод тя публикува снимка, на която гордо държи сабя, а посланието ѝ е: "Не махам само маски, махам глави".

По всичко личи, че Мони визира основните си врагове в "Ергенът" - Габриела, Валерия и Айлин, за които твърди, че демонстрират двуличие помежду си и към останалите.

Четете още: Ах, Гринго май съжалява: Софи Маринова пуши наргиле и се вози на автомобил за 1 милион лева в Дубай (ВИДЕО)