Автор
Христина Кирилова

Това тя ли е, или някой секси гарван: Памела Андерсън и модният ѝ гаф на седмицата (снимки)

Памела Андерсън е един от секссимволите на всички времена и със сигурност никой не би отрекъл това твърдение. Днес легендарната едрогърда красавица продължава да е блян за мъжете по света и макар на 55, едва ли някой би устоял на тази зашеметяваща жена.

В мемоарите си актрисата споделя, че никога не е целяла да бъде наричана секссимвол, но с такава фигура, такова деколте и запомняща се хубост не би могла да избяга от този етикет. А и да не забравяме, че тя беше от първите холивудски красавици, които посегнаха смело към силикона и огромните ѝ гърди се превърнаха във визитната ѝ картичка.

Не можем да отречем, че през последните години Памела упорито страни от предишния си провокативен образ и избягва вулгарността. Пищното ѝ деколте все по-рядко е на показ и предпочита по-елегантни тоалети, подходящи за дама на нейната възраст. Само че и тя, като всеки човек, допуска някои грешки, например с последния аутфит, в който "засия" на модно събитие:

Памела се появи в ултракъса черна пола, черна блуза и огромна черна пелерина, с които повече напомняше на някой секси гарван, отколкото на себе си. Причината за това е, че полата и наметката ѝ бяха от материя, която изглежда като лъскави ресни, подобни на тези, от които се изработват гирлянди за елха в комбинация с изключително слабите ѝ крака. За които обаче сме сигурни, че получава безброй адмирации.

И все пак, макар и да можем да произведем още много шеги с този тоалет и мнозина да го преценяват като моден гаф, трябва да отбележим, че Пам отново изглежда много секси.

Четете още: Чиста проба елегантност в колекция есен-зима 2023/24 на Saint Laurent