Автор
Христина Кирилова

Ваня Червенкова отново ни срази: Със смъртта сме приятелки

Ваня Червенкова никога не е била просто успешна бизнесдама, а истинска фурия и силна личност. Тя за пореден път доказа колко е силен характерът ѝ с последното си телевизионно интервю за Нова.

В разговора Червенкова сподели за най-тежките моменти в живота си, както и за страстта си към алпинизма. Изглежда, че нищо не може да сломи бойния ѝ дух, тъй като въпреки всички операции, въпреки че се е срещнала със смъртта очи в очи, тя не спира да вярва във физическите си сили, защото волята ѝ е непоклатима. Дори при една от последните си интервенции, след които е трябвало да направи 5-месечна пауза от изкачването на върхове, тя отново тръгва да покори поредното природно чудо много по-рано.

View post on Instagram
 

Ваня проговори и за случая, в който едва не загуби живота си след стрелба по нея. Това събитие я сполетя преди почти 20 години, но е оставило белези по тялото ѝ за цял живот - 38 операции и фактът, че живее с половин бял дроб.

Въпреки това обаче, тя се завръща към работата си, в която и до днес, по нейни думи, е абсолютно безкомпромисна и в която не влага никакви емоции, за да бъде успешна. Въпреки всичко, е останала вълк единак, каквато се е чувствала цял живот. И дори съжалява, че късно е открила любовта си към планините и върховете и е започнала да се грижи с любов към тялото си. Но определено може да бъде горда с факта, че е изкачила впечатляващи височини за годините си.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Ваня Червенкова се преобрази напълно преди 3 години, когато със строга диета и тренировки стопи 30 кг.

Четете още: Не е за вярване: Ето я Джулката по бански след раждането (снимки)