Автор
Христина Кирилова

Проверете половинката си още тази нощ: Тези 3 ритуала показват дали са ви изневерили

В света на изневерите и полиаморията, в който живеем днес, да намерим партньор, който ще ни бъде верен и никога няма да ни предаде, е наистина трудно. Затова и много мъже и жени не спират да подозират половинките си и дори прилагат какви ли не методи, за да ги "проверят". Истината е обаче, че една връзка се основава на взаимно уважение и доверие. И все пак, ако искате да разберете дали човекът до вас ви е верен, има 3 ритуала, които действат безотказно и ще ви помогнат. Без да се ровите в телефона или компютъра му и без да го подлагате на кръстосан разпит.

Ако нямате никакви предпоставки да твърдите, че са ви изневерили, но интуицията ви продължава да ви подсказва, че има нещо, което не знаете, тези 3 похвата ще накарат половинката ви да ви признае всичко.

Ритуал за открит разговор

Този ритуал е както за откровеността на партньора ви, така и за вашата. Това ще позволи на партньора ви да бъде по-освободен и е по-добре за вас да уловите сигнали на подсъзнателно ниво и да се вслушате в гласа на интуицията: чувате ли истината, или по-скоро умела лъжа?

Извършете този ритуал вечерта преди деня на разговора ви. Пригответе свещ, химикал и лист хартия. Напишете името на партньора си, запалете свещта и я прокарайте през листа с името, като произнасяте следните думи:

"В името на Отца, Сина и Светия дух, призовавам Божия раб (името на човека) към мен, Божия слуга (вашето име) пред светлината на деня и нощта, пред очите ми да говорим истината и само истината. Приемам казаното, ако е вярно. Господи, Всемогъщи, Всемилостив, Всезнаещ, покажи знака си и ми дай сила да разпозная святата истина и небрежните лъжи. Амин!"

След това се вслушайте в интуицията си, за да уловите положителен знак. Може да е клаксон на кола, известие на телефона ви или необичайна комбинация от цифри. Поставете листа с името на човека под възглавницата и си легнете - има шанс на следващия ден да последва "откровено признание".

Ритуал над спящия човек

За да извършите този ритуал, трябва да проследите цикъла на Луната и да пристъпите към действие в нощ, в която тя е нарастваща. Изчакайте партньорът ви да заспи дълбоко, застанете близо до него, прокарайте внимателно пръсти през косата му и прошепнете следното:

"Господ даде щастие на хората, хората дадоха знание на рода си, а то им даде сила. Както венчелистче лети от небесно дърво, така лети върху езика на Божия слуга (пълното име на партньора) и след като го погълне, изпитва желание да каже истината. Той ще разкаже за всичко, което го тревожи, и моето заклинание няма да си спомни. Амин!"

След това си легнете веднага и очаквайте откровен разговор през следващите дни, или пророчески сън още тази нощ, който да ви отведе към истината.

Ритуал за истината в огледалото

Този ритуал трябва да се извърши в деня преди важния разговор. Ще ви трябва малко кръгло огледало, лист и химикал, както и свещ и свободно време, за предпочитане вечер преди лягане. Седнете на масата, запалете свещ и поставете огледалото зад нея. Напишете на хартия името на човека, от когото искате да чуете истината и произнесете следното наричане:

„Господи Боже, помогни ми да отворя сърцето си и да отворя очите си, за да се види истината, скрита зад черния воал от лъжи. Амин".

Скрийте листа на уединено място и поставете свещта и огледалото по местата им. След откровения разговор, който сте провели с партньора, изгорете листа.

Четете още: Кралството трепери: 10 признака, че Меган и Хари ще саботират коронацията на Чарлз