Автор
Антония Дамянова

6 топ тенденции с цветя в маникюра тази пролет (Снимки)

По-ярки цветове на ноктите, красиви флорални мотиви, ретро акценти и свежи текстури и покрития – вижте какви тенденции в маникюра ще ни залеят тази пролет и лято:

Пастелна жизнерадост

View post on Instagram
 


Ако сте влюбени в пастелните цветове, превърнете ноктите си в нежен и пъстър букет на мечтите с пастелни тонове и флорален дизайн. Пъстрите цветя върху пастелния мек фон създават неописуемо чувство на жизнерадост и пролетно вдъхновение.

Малки маргаритки

View post on Instagram
 

Особено очарователна и сладка тенденция, която ще допадне на всички, които си падат по минималистичния дизайн. Една или две малки маргаритки на всеки от ноктите, изрисувани върху неутрален розов цвят, ще създаде на притежателката им усещането за една вълнуваща и приказна пролет и вълшебно, романтично лято.


Люлякова нежност

View post on Instagram
 


Особено актуален през топлите сезони тази година се очертава люляковият френски маникюр с изрисувани отгоре бели маргаритки. Акцентите от кристали създават изискано ретро усещане за елегантност и финес.

Златни перли с маргаритки

View post on Instagram
 


Ако искате да постигнете по-артистичен и забележителен вид на маникюра си, оцветете го в тюркоазена основа. След това декорирайте с бели маргаритки и хромирани златни перли. Резултатът е впечатляващ.

Хромирани цветя

View post on Instagram
 


Този тренд е същинска феерия и наслада за очите. Ще я постигнете, като към пастелната френска основа добавите хромирани флорални мотиви. Хромът придава особено живописно и бляскаво очарование на цветния букет върху ноктите ви.

Флорален ретро тапет

View post on Instagram
 


Тук тъмната основа е ключов фактор за създаване на дълбочина на флоралното изображение върху него. Пъстрите цветя на тъмен фон придават на ноктите ни особена артистичност, съчетана с усещането за пролет и магия.

Четете още: Най-популярните пластични процедури по света