Автор
Кристина Кирова

Холивудските никои: И Елтън Джон би шута на Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл работиха наистина усилено през последните години, за да се превърнат в големите аутсейдери на британската кралска фамилия, но и след това направиха същото, за да се транформират в "холивудските никои". И в това си качество, допълнено с шумното им оплакване от кралското семейство и като цяло от живота, са си извоювали правото все пак да бъдат популярни личности и да бъдат канени на всяко грандиозно събитие. А пък те да мъдруват до последно дали да се появят и какъв скандал да извадят от цялата работа.

Някои приемат с усмивка махленското поведение на херцозите на Съсекс, други предпочитат да ги игнорират. Както и направи сър Елтън Джон, който е известен с топлата си връзка с покойната кралица Елизабет Втора, както и с всички останали членове на фамилията. Доскоро Меган и Хари също бяха част от тесния му приятелски кръг, но изглежда, че певецът е преустановил контактите си с тях.

След церемонията по връчването на наградите "Оскар" двойката не беше забелязана на партито след събитието, на което Елтън Джон е изнесъл концерт. И докато всички звезди на Холивуд са се веселили до зори, Меган и Хари изглежда са си били вкъщи.

Дали са отклонили поканата на певеца, или изобщо не са получили такава - това се питаха мнозина до днес и отговорът вече е ясен.

"Меган и Хари не бяха поканени, защото в Холивуд са никои", съобщава кралският експерт Том Бауър.

Това действие определено е рязък завой в отношенията между херцозите с Елтън Джон, тъй като той изнесе концерт на сватбата им през 2018 г. и цял живот е подкрепял Хари и Уилям, особено след смъртта на принцеса Даяна, с която бяха близки приятели. Миналата година дори Хари и Меган заснеха официално обръщение, след като певецът изнесе прощалния си концерт, в което принцът му благодари за приятелството, подкрепата и го поздравява за блестящата музикална кариера.

Елтън Джон също така беше от малцината, които винаги са защитавали семейство Съсекс, дори и когато светът е бил срещу тях. Но каква е причината и той да се отрече от приятелството им - все още не е известно.

Четете още: Фърги и лейди Даяна така се раздали в нощен клуб, че после ги арестували и изгонили