Автор
Ева Григорова

Меган към Хари: Какъв грях съм сторила, за да заслужа такава омраза

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл била загубила желание за живот поради прекомерните медийни атаки срещу нея, разкри херцогът на Съсекс в мемоарите си “Spare“.

Принц Хари призна още, че веднъж, когато се приблал у дома, заварил Меган Маркъл да ридае.

View post on Instagram
 

“Тя хлипаше. Неконтролируемо. Любов моя, какво се е случило? Мислех със сигурност, че сме загубили бебето. Отидох при нея и коленичих. Тя се задави казвайки, че не иска да прави това повече. Какво да направи? Да живее. Първоначално не разбрах какво иска да каже. Не разбрах, може би не исках да разбера“, пише принц Хари в книгата.

Херцогът на Съсекс добавя: “Умът ми просто не искаше да обработи нейните думи. Всичко е толкова болезнено, казваше тя. Какво е? Да бъдеш мразен така – за какво? Какво съм направила? попита тя. Тя наистина искаше да знае. Какъв грях е извършила, за да заслужи такова отношение?"

View post on Instagram
 


“Тя просто искаше да накара болката да спре. Не само за нея, за всички. За мен, за майка й. Но тя не можа да я накара да спре, така че реши да изчезне“, продължи принц Хари.

Наскоро стана ясно, че семейство Съсекс са приели поканата на крал Чарлз III за неговата коронация, която ще се състои на 6-ти май. След като новината беше оповестена започнаха спекулации, че двамата ще бъдат посрещнати “хладно” от висшите членове на кралското семейство, а някои медии дори предположиха, че Меган ще предпочете да остане в Америка, тъй като на 6-ти май предстои Арчи да отпразнува своя рожден ден.