Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, през април ви очакват промени и пренареждания

Скъпи Близнаци, през април започвате да изграждате живота си по сериозен и стабилен начин. Започвате да изграждате истински себе си.

Творческата енергия е в своя пик, така че ако има нещо, което искате да създадете или инициирате, този месец предлага идеалното вдъхновение за действие. На 5 април посрещаме пълнолунието в знака Везни, също въздушен знак. Ще почувствате лечебните вибрации около това Пълнолуние.

Слънцето образува благоприятен 60-градусов ъгъл, към знака ви и към вас ще потекат достатъчно силни жизнени енергии, което ще повиши и жизнелюбието ви. Планетата на късмета Юпитер продължава да се движи през Овен, като по този начин формира благоприятен аспект към рожденото ви Слънце, а това означава, че ще има много красиви възможности във всички области на живота, на които можете да се порадвате. Юпитер също може да ви поднесе подарък или два през този месец!

Сатурн след като премина в знака Риби, сега от негова страна се образува предизвикателен квадрат към вашия знак, поради което като цяло трябва да се съобразявате със закъснения и трудности, които след това трябва да се преодоляват. През третата десетдневка на месеца навлизаме в сезона на затъмненията. Затъмненията винаги са много трансформиращо време.

Възходи и падения идват в сферата на вашия социален живот и със сигурност ще има промени и пренареждания. На първо място, този месец ви носи щастливи запознанства и срещи с хора, които от една страна ще придобият важна роля в живота ви, а от друга могат да ви помогнат да сбъднете голяма мечта или да постигнете по-лесно целите си и да завладеете своите амбиции. Съдбата ви дава възможност да възстановите изгубени връзки от миналото. Ако сте необвързани, звездите ви обещават обещаващи срещи. Можете да намерите идеалния спътник. Излизайте и се забавлявайте по-често.
Трябва да се сбогувате със старите версиите на себе си, с които вече не резонирате. Насладете се на новото усещане за лекомислие в движение!


Четете още: Йерусалимски артишок - укрепва сърцето, нервите и сваля килограми