Автор
Христина Кирилова

Мони Зенгинер за Габи: Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост

Най-изявените врагове сред участничките във втори сезон на "Ергенът" вече са ясни. Мони Зенгинер и Габриела Бланко изпитват силна омраза една към друга още от началото на шоуто, която ескалираше с всеки изминал ден. И макар екзотичната танцьорка да е отпаднала от предаването и снимките на шоуто да са приключили, негативната емоция помежду им продължава да се засилва.

View post on Instagram
 

Това се забелязва от публичните изяви на Зенгинер, която никак не пести лоши определения за Габриела, което означава, че между тях помирение не е имало. В едно от последните си телевизионни интервюта Мони сподели, че Габи е злобна и вулгарна. Но истината е, че докато Бланко натрупа сериозно количество негативни коментари по свой адрес сред зрителите, Мони успя да спечели симпатиите на голяма част от тях.

View post on Instagram
 

"Габриела е едно озлобено, ощетено, осакатено и неудовлетворено от живота момиче. Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост и тук нямам предвид професионалната ѝ сфера, която е публично достояние, а енергията, която ѝ е нужна, за да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам истинско съжаление както към нея, така и към семейството ѝ", сподели танцьорката пред "България днес".

Четете още: Часът на истината: Утре Евгени ще избере между две от най-близките приятелки