Часът на истината: Утре Евгени ще избере между две от най-близките приятелки

21 март 2023 | 16:25
28358
4
снимки: Instagram
4

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ тази седмица по bTV

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне „ученичките си“ и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали „смелостта“ на девойката няма да предизвика сълзи от разочарование в очите ѝ?

Евгени

По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли конкретна цел неговата постъпка, ще стане ясно в сряда от 21:00 ч. по bTV, когато зрителите ще станат свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението.В четвъртък вечер (23 март) своята покана за романтична среща ще получи дама, която отдавна копнее за индивидуално усамотение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът ще изненада своята избраница, вземайки нещата буквално „в свои ръце“. „Ергенът“ ще отведе дамата на специална вечеря в ресторанта на свой близък приятел, а неудържимото привличане помежду им ще стане повод за повече от горещ завършек на романтичното уединение.

Междувременно, останалите момичета в имението ще трябва да се изправят във физическо съревнование в басейн, пълен с първокачествена „нежно хидратираща и деликатно подхранваща кожата“ слуз. Наградата за победителката е първа лична „аудиенция“ с Евгени и изкачване в йерархията. Две от момичетата обаче ще решат да нарушат правилата, а това тяхно „неподчинение“ ще стане повод за истинска буря в имението на любовта.

Четете още: След Анита: Рачков си търси ново гадже в "Ергенът"?

Още по темата

Коментари

4
  22 март 2023 | 09:18 отговор
 

 
3 kravar
  22 март 2023 | 08:18 отговор
 

PRADNQ OT PRQSNA DIARIQ !

 
2 Евгени,
  22 март 2023 | 07:29 отговор
 

Дано имаш малко мозък в главата си ,да се отървеш от това подмолно и бледомунявобсъщество Виктория!Дано да не поглеждаш и към кривата физиономия Елена!от всички,що годе Айлин изглежда добре!

 
1
  21 март 2023 | 18:15 отговор
 

И ДВЕТЕ ВУТЕ ...... са триперливи.

 

Добави Коментар

Най-четени