Автор
Христина Кирилова

Глория проговори за тежкото раждане на дъщеря си и за пластичния си хирург

Глория винаги е била от певиците, които не си позволяват да не бъдат в топ форма и да не се раздават напълно за публиката. Напротив - десетилетия наред тя е от най-популярните имена в попфолка, а фигурата ѝ е безупречна, независимо какво се случва в живота ѝ.

Без съмнения Глория се е научила на желязна дисциплина по трудния начин, защото семейният живот и майчинството ѝ съвпадат със старта на зашеметяващата ѝ кариера. Тогава певицата е само на 23 години и освен че е обичана от публиката, но и става майка. Поводът да обърнем поглед към миналото на фолкпримата е участието ѝ в книгата на диетоложката д-р Емилова. Глория многократно е споменавала името ѝ с благодарност през годините и е категорична, че точно тя е човекът, който ѝ помага да поддържа перфектната си фигура.

View post on Instagram
 

В откъса певицата разкрива, че е имала изключително тежко раждане, а по време на бременността не е отказвала участия, дори е имала по две изяви в някои дни. Тя твърди, че към онзи момент е била много щастлива, че ще стане майка, но и в същото време е била неподготвена.

През 9-те месеца Глория е качила 25 кг, които е свалила трудно след раждането, което пък е било тежко и дори рисково.

View post on Instagram
 

"Раждането беше тежко, едва не умрях. Лекарите отново ме сложиха на системи и след девет часа жестоки болки един от тях буквално седна на корема ми, за да излезе бебето. Дъщеря ми се роди жива и здрава, но от преживяванията по време на бременността и от тежкото раждане изпаднах в следродилна депресия. За нея допринасяха и 25-те килограма, които качих и които хич не искаха да си отиват след раждането. Плачех често, изпадах в безпричинна тъга и отчаяние, гледах с часове в една точка, нямах желание и енергия за нищо.", споделя певицата.

В следващите редове тя разказва за огромната помощ, която ѝ оказват съветите на д-р Емилова и признава, че за нея гладът е най-добрият пластичен хирург. Благодарение на диетите, Глория успява да излезе от следродилната депресия, а към днешна дата дъщеря ѝ Симона, която също вече е майка, вае фигурата си с помощта на диетолога.

Четете още: Диана Димитрова се закани: Ще се боря за истината до кръв