Автор
Христина Кирилова

Ставрев и Едис кроят шапката на Божана и Снежана

Във вторник вечер от предаването Survivor си тръгна Елина Панайотова, която беше номинирана по-често от всеки, но нито за миг не се предаде.

View post on Instagram
 

Силната ѝ прощална реч разплака дори онези, с които не беше близка в предаването. „Колкото и да ме номинираха, каквото и да казваха за мен, аз успях да се събера, да се върна и да намеря сила да обичам себе си. Моето послание към всички хора е да се видят отстрани, да се усетят отвътре, да си простят, да се изправят и да продължат да се борят“, каза тя на раздяла с приключението. Тази седмица в риалитито имаше много обрати и драматични моменти. След рокада в двете племена Снежана се почувства предадена от Благой.

View post on Instagram
 

Обвини го, че гради „чалга“ коалиция, че се обгражда с марионетки и ги посочи поименно - певицата Татяна, атлета Иван Булкин и ММА боеца Георги Валентинов. Както актрисата, така и ресторантьорката Божана бързо се адаптираха в новото племе „Сини“ и повярваха, че са негови лидери. Зад гърба им обаче футболистът Цветелин Ставрев и дизайнерът Едис се споразумяха само привидно да им се подчинят. Чефо също реши да застане в опозиция на Божана, която смята за опасен играч.

Силните страсти не подминаха и отбор „Червени“. Шампионката по кану Станилия Стаменова се възмути, че Благой пази от изгонване Татяна, а инфлуенсърката Мария описа певицата като „детегледачка на големи момчета“ заради стремежа й да се грижи за битовия комфорт мъжете в тима. „Според мен, Survivor е огледало на реалния живот. И тук сме изправени пред избор дали да продължим напред с хора, които правят живота по-богат и по-интересен или с хора, които ни дават повече спокойствие“, обобщи ситуацията при червените Тино.