Автор
Весела Георгиева

Семейство Бекъм и практичната външна тоалетна в имението им за 6 милиона паунда

Дейвид и Виктория Бекъм са една от любимите ни светски двойки. Двамата имат наистина съвършен вкус, когато става въпрос за мода или интериор. Но ето че успяха да ни изненадат с едно свое архитектурно решение. Звездната двойка е решила леко да загърби изтънчеността и да заложи на удобството, като построи... външна тоалетна в имението си за шест милиона паунда.

Семйество Бекъм стигнали до идеята, след като забелязали, че гостите им се чувстват некомфортно, когато трябва да стигнат от градината до далечните вътрешни тоалетни.

View post on Instagram
 

Затова Дейвид и Виктория решили проблема с едно удобно и практично външно помещение, пише Bang Showbiz.

View post on Instagram
 

Двойката често прекарва времето си в красивия имот, който се намира в Чипинг Нортън, Оксфордшир, Англия. Семейството обича селския живот и времето, прекарано на открито. Често имат гости - приятели и роднини. Имението е много приятно - разполага с декоративно езеро, до което има и външна кухня с барбекю. Дейвид дори отглежда пчели.

View post on Instagram
 

Е, сега вече в двора има и външна тоалетна. Така, ако сте на гости на Бекъмови, няма нужда да прекосявате градината, тичайки. Източник на The Sun дори споделя: "Прекрасно е човек да има възможност да се усамоти сред природата и да прекара няколко мига със себе си на чист въздух, под звуците на птичите песни."

Бившият футболен играч Дейвид и певицата и моден дизайнер купуват имението в Оксфордшир през 2017 г. Но The Sun добавя, че вече търсят друг селски имот, в който да прекарват уикендите си. А причина за това е шумът от трафика, причинен от гостите, идващи в близкия членски клуб Soho Farmhouse, пише dnesplus.