Автор
Ива Петрова

Ето какво е причинила Русата Златка на Георги Валентинов

Цели пет години Георги Валентинов делеше покрива със Златка Райкова. До момента, в който русата съблазнителка не реши да го замени с Благой Георгиев.

Днес ММА боецът и бившият футболист играят в един отбор в „Сървайвър“. Там двамата съперници заровиха томахавката, тъй като и без това Джизъса и Златка вече отдавна са разделени. Така че положението на двамата баджанаци може да се каже, че е почти фифти-фифти. С тази разлика, че ритнитопковецът има нова жена до себе си, както и дете от Златка, с което броят на наследниците му става цели четири. За разлика от него обаче напращелият от мускули Валентинов си няма никого.

View post on Instagram
 

Вече 30-годишният Георги признава, че голямата му мечта е да има семейство. Той е готов на тази стъпка още от 25-годишен, когато предлага брак на Златка в ефир. Тогава тя уж приема, но не след дълго му изневерява с Благо Джизъса.

Сякаш бившата плеймейтка е урочасала Георги, тъй като след нея той все още не е успял да намери жена, която да спечели сърцето му. През последните 5 години той е търсил идеалната жена, с която да се задоми, но така и не я намира, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 


Според източници, близки до Валентинов, той е традиционалист и държи много на това да си намери вярна половинка, която да гледа децата им и да върти къщата. Такава обаче жена в днешно време няма, убеден бил Георги.

Днес спортистът вече бил осъзнал, че трябва да промени критериите си, ако не иска да остане ерген за цял живот. Най-важното обаче, което научил след всички огорчения и разочарования, е да стои далеч от жени като Русата Златка, които само можели да го отблъснат.

След изневярата ѝ Георги си дал сметката за какви жени да се оглежда и от какви да се пази. Искал скромно и почтено момиче, с което да изгради здраво и щастливо семейство.

View post on Instagram
 

Четете още: Бен Афлек отказа да дойде в България заради Джей Ло