Бен Афлек отказа да дойде в България заради Джей Ло

27 март 2023 | 16:22
17656
5
Снимки: Getty/Images, Instagram
5

Холивудският ас Бен Афлек е отказал да режисира няколко интересни филма, тъй като продуцентите искали да ги заснеме у нас.

Той обаче отклонил предложенията не защото е имал нещо против страната ни, в която между другото вече е идвал веднъж, а защото е искал да бъде близо до децата си и съпругата си – Дженифър Лопес. 

„Имаше няколко филма, които исках да режисирам, но за тях продуцентите държаха да ги заснемем в България. Аз отвърнах: В България?“. Това разказва актьорът в интервю, в което споделя как приоритетите в личния му живот са повлияли върху отношението му към подбора на проекти.

„Една от причините да го направя, беше, че съм разведен. Споделям попечителство. Не искам вече да ходя до Остин или Ню Орлиънс, или Джорджия и да не виждам децата си. Тези години са твърде важни. Ако ги пропусна, ще съжалявам цял живот“, откровен е Афлек, който през последните години се изявява и като режисьор.Бен Афлек има две дъщери (Вайълет и Серафина) и един син (Самюъл) от предишния си брак с актрисата Дженифър Гарнър. Двамата се разделиха след 13-годишен брак, продължил от 2005 до 2018 г.Първият годеж на Бен Афлек с Дженифър Лопес е през ноември 2002 г. Само две години по-късно обаче вместо да се оженят, те се разделят, за да се съберат отново цели 20 години след първия си годеж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Миналата година Афлек и Лопес вдигнаха пищна сватба, показвайки на света колко много се обичат.

Да припомним, че Бен беше в България за кратко през 2011 г., за да проучи терена за евентуални снимки на филма си „Арго“, на който е режисьор. В крайна сметка обаче заложи на друга дестинация.

Четете още: Хари Потър става татко за първи път


Още по темата

Коментари

5
  29 март 2023 | 13:56 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5100 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
4 Eлеонора Тодоров
  29 март 2023 | 00:56 отговор
 

Тоя испански фалшив боклук не дпре проститутката стара да се показва добре че са пластичните пперации

 
3
  29 март 2023 | 00:53 отговор
 

 
2 Куч.ката
  28 март 2023 | 08:03 отговор
 

Дженифър с дебелия задник и късите крачета, която не пропуска да се разголва. Отврат.

 
1 kravar
  27 март 2023 | 17:56 отговор
 

DRISNI OT DIARIQ !

 

Добави Коментар

Най-четени