Автор
Христина Кирилова

След признанието на Мария за побоя: Глория и Ивана проговориха

Измина точно седмица, откакто Мария е претърпяла брутално физическо насилие от третия си съпруг Мирослав Соколов. И макар фолкдивата първоначално да отрече информацията, вероятно от страх, буквално часове по-късно информацията беше потвърдена в национален ефир.

Мария отказва да коментира или да говори директно за насилието, на което е била подложена, но призна, макар и по завоалиран начин, че се е случило нещо неприятно, като публикува пост в мрежата. В посланието си певицата благодари на феновете си, а също така и за това, че повече от 20 години е на сцената и продължава да радва всички, които ообичат музиката ѝ. Изречението, което издаде, че е преживяла тежък период на насилие, гласи:

View post on Instagram
 

"Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!".

Този пост се превърна в един от най-коментираните ѝ в мрежата, като Мария получи огромна подкрепа, както от почитателите си, така и от много колеги. Едни от първите бяха Глория и Ивана.

View post on Instagram
 

"Мария, върни се при феновете си и музиката! Там е твоят красив свят!", написа Глория. Ивана бе по-обрана и написа единствено: "Миме, с теб сме!"

Четете още: Все пак има драма: Анита изневерила на Рачков с най-добрия му приятел?