Автор
Ива Петрова

След побоя: Миро си взе обратно колите от Мария

Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни покрай новините около себе си, че е станала жертва на домашно насилие. Сега пък стана ясно, че пребилият я Мирослав Соколов, с когото се събра преди около две години, си е взел обратно лъскавите автомобили, които тя шофираше, съобщават от Lupa.bg.

За Коледа изпълнителката на "Спомен" се сдоби с червен джип "Ламборгини Урус" за около 250 000 евро. Миро Дзвера, какъвто е прякорът на Мирослав, обаче си е прибрал возилото.

View post on Instagram
 

Според информацията лихварят наредил на служителите си да вземат ключовете и документите на колата, която скоро ще премине в неговите ръце и в тези на първата му съпруга Вая.

Припомняме, че Соколов е под домашен арест, след като преби законната си съпруга Мария. Той е обвинен в домашно насилие и заплахи за убийство.

View post on Instagram
 

От няколко дни певицата шофира друг джип с далеч по-скромна цена от тази на Ламборгинито - около 90 000 лв. Най-вероятно скоро биячът ще ѝ отнеме и тази кола.

Явно бизнесменът добре си е пресметнал нещата, той като всичките му движими имоти са купени преди брака му с певицата, а колите му се водят на фирма, така че той няма какво да дели с Мария при евентуален развод.

Единственото, което може да получи заралийката, е солидно обезщетение като компенация за нанесения върху нея побой и заплахите, допълват от изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Фолкпевицата Мария наистина е станала жертва на насилие, ето как се чувства сега