Автор
Весела Георгиева

Пике с груби думи към бившата си, от днес тя вече живее в САЩ с децата му

Шакира обяви, че напуска Испания. След края на връзката си с Пике, певицата е решила, че е време да започне на чисто.

Това едва ли е изненада, имайки предвид, че Шаки се премести в испанския град, заради бившия си любим.

View post on Instagram
 

„Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилност, която сега ще търсим в друго кътче на света, заедно със семейството, приятелите и морето“, написа изпълнителката в пост в Инстаграм.

„Днес започвам нова глава в търсенето на нашето щастие.“

Шакира благодари на феновете и близките си за подкрепата през последните няколко месеца. Барселона тя описа като "града, в който научих, че приятелството определено е по-трайно от любовта."

"Благодаря на всички, които бяха до мен, за да ме развеселят, изсушиха сълзите ми и ме вдъхновиха."

"На вас казвам просто „До скоро!“ и както баща ми често казва, „Ще се видим зад ъгъла! ", написа още звездата.

Певицата не сподели къде възнамерява да заживее с двете си деца, въпреки че Deadline съобщи, че обмисля да се върне в Маями, Флорида, където е живяла преди това.

View post on Instagram
 

Бившето гадже на колумбийската звезда не пропусна да захапе майката на двата си сина, заради песните, в които оплюва него и новата му приятелка Клара Чиа. Пред журналисти в Испания той коментира песента на Шакира с аржентинския рапър Бисаррап, в която открито и доста злобно се напада новата му приятелка.

„Не ми се иска да навлизам в това, защото е личен въпрос, но по темата с оплюването, което е на мода, не се замисляме за последствията за психиката на хората, по които се целите“, каза Пике.
„В личен план може да изглежда страхотно - о, шиб**ата кучка обича това и това, но ние не мислим за другия. Какво трябва да стане – някой да се самоубие ли, след като сме отишли твърде далеч? Човече, много съм разочарован от обществото“, каза футболистът.