Автор
Теодор Муховски

Как се държат жените с мъжете според зодията си

Начинът, по който една жена общува с противоположния пол, зависи от много неща, включително и от зодиакалния ѝ знак. Сега е време да научите кои са силните и слабите страни на жената според зодията ѝ.

Овен

Жените Овен обичат съревнованието и всъщност предпочитат да поставят капани на мъжете. Често Овните смятат, че сдържаната аура на коравото момиче ги прави още по-привлекателни. Именно увереността им позволява да играят подобна игра. Дамата под знака на Овена знае, че мъжът вече практически е в краката ѝ, но се забавлява да го държи на въдицата.

Дамата Овен излъчва харизма и увереност, тя няма да се замисли дали да се приближи до някой мъж в бара и да си поговори с него. Флиртът е като втори език за този знак, но понякога те прекаляват с поемането на инициативата.

Телец

Жените от зодия Телец са традиционалисти по душа. Те харесват господата, които им отварят вратите и им подават ръка. Това означава, че винаги изчакват мъжът да направи първата крачка, без значение колко време ще отнеме това.

Дамата Телец не е особено добра във флиртуването. Това означава, че тя може да стане прекалено сериозна дори когато срещне мъж за първи път и вече ще започне да мисли как да създаде семейство с него, въпреки че го познава само от час.

Близнаци

Те са непостоянни: ту горещи, ту студени. Тези дами днес ще повярват, че този мъж е любовта им за цял живот, а утре ще забравят за съществуването му.

Дори в една и съща компания Близнаците могат да флиртуват с един човек, а секунда по-късно кокетно да се смеят на шегите на друг. И това не го правят от желание да се предизвика ревност, просто такава е самата им природа.



Рак

Жените Раци могат да бъдат едни от най-трудните партньори, когато става въпрос за запознанства и връзки. Раците са известни с променливите си настроения и капризи и се нуждаят от верен и търпелив мъж. Те имат романтични идеали, които е почти невъзможно да бъдат постигнати.

При това меланхоличната им природа може да ги направи неудовлетворени от почти всичко. Но ако мъжът успее да свикне и да се влюби в нея, дамата под знака на Рак ще се превърне в най-верния и надежден спътник.

Лъв

Всички дами искат да се чувстват желани, но за Лъва това е необходимост в живота. Те се държат така, сякаш са твърде добри за човек, който се опитва да ги опознае или да разговаря с тях. Лъвицата обича да се преструва, че е недостижима, но също така оставя на мъжете достатъчно надежда, че няма да се обърне и да си тръгне заради някой друг.

Лъвът е знак на любовта и когато най-накрая се установи с някого за постоянно, дамата от тази зодия ще бъде невероятно лоялна и привързана. Но дотогава тя не иска мъжът да се чувства прекалено комфортно, защото в противен случай той може да стане мързелив и да спре да я печели.

Дева

Жената Дева може да е влюбена до уши, но мъжът дори няма да разбере това, защото тя чака той да направи първата крачка. Тя е малко невротична и несигурна, така че има нужда инициативата да дойде от страна на силния пол.

В общуването Девата може да флиртува и дори да предлага неща, но твърде много се интересува от мнението на партньора си. Това не е знак, че Девата иска да играе игри, тя просто предпочита всички да си прекарват добре.



Везни

Жените Везни не могат да бъдат самотни. Родени под знака на планетата Венера, те винаги търсят своята сродна душа. Така че сегашното гадже може да е само случаен вариант, докато се появи някой по-подходящ. Везната обаче никога няма да накара мъжа да се чувства като пешка в някаква игра.
Тази зодия обича да е заобиколена от мъже просто защото всеки от тях задоволява конкретна потребност: един я кани на вечери, друг споделя любовта ѝ към филмите, трети ѝ помага в работата. В края на краищата тя просто се затруднява да избере най-подходящият.

Скорпион

Жените Скорпион са експерти в това да карат партньорите си да ревнуват. Тяхната хитрост и съобразителност им позволява лесно да забележат слабостта на даден човек и да я използват в своя полза.
Този знак иска партньорите им да знаят, че всички се интересуват от тях, и да са благодарни за всеки ден, в който се събуждат до тях.
Въпреки това Скорпионът може да бъде страстен, любящ и нежен към човека, който сам доказва любовта си.

Стрелец

Жена от зодия Стрелец отказва да бъде обвързана и не обича да стои на едно място. Тя иска да лети накъдето я отвее вятърът, така че моногамията не е нейната силна страна. Но само докато не е напълно готова за връзка.

Дамата Стрелец се нуждае от мъж, който може да бъде в крак с нейния авантюристичен дух. И тогава тя ще премести планини заради него. Или по-скоро ще се съгласи понякога да се заседява в кухнята.



Козирог

Тези жени са толкова заети през цялото време, че често не могат да намерят време не само да се срещат, но и просто да отговорят на съобщения. Това може да доведе до това мъжът да се чувства сякаш е на заден план. Мъжът Козирог, разбира се, ще се извини за поведението си, но всъщност просто ще се опита да спечели време, преди да направи същото отново.

Що се отнася до начините за спечелване на мъжете - всеки, който познава жената Козирог, разбира, че тя обича да се хвали със себе си.
Козирозите са склонни да усъвършенстват своите таланти и умения и обичат да показват плодовете на този труд. Така че тя няма да пропусне възможност на среща да пее караоке, ако се занимава с вокал, или да приготви нещо за вечеря, ако хобито ѝ е готвенето.

Водолей

Тя не може да бъде до някого всяка минута, защото се нуждае от свобода, лично пространство и време. Внезапното изчезване без обяснение е отличителна черта на този знак. Добрата новина е, че тя често се завръща.

Връзките често са трудни за момичетата Водолей. Те харесват самата идея за любов и семейство, но не обичат да зависят от другия човек за каквото и да било. Това означава, че ще ѝ отнеме много време да премине през мъжете. Но в крайна сметка тя намира своя идеал рано или късно.

Риби

Под този знак са родени жените мечтателки. Затова всяка реална връзка рядко отговаря на идеала, който са изградили в главата си. Това означава, че момичето Риби може просто да не знае какво да прави с един мъж, след като е успяла и се е заинтересувала от него.
Освен това жените Риби умеят да разгадават намеренията на хората, те са доста общителни и обичат да флиртуват. Тези момичета биха дали всичко от себе си, за да спечелят мъжа, когото харесват.



Четете още: Очаровайте балкона с пролетни цветя – ето какво да си засадите