Автор
Антония Дамянова

'Опасността ще дойде от Слънцето': Разкриха най-страшното предсказание на Ванга за 2023 г.

Дори тези, които не вярват в пророците, се вслушват в думите на великата българска ясновидка. И има защо. Повечето от нейните предсказания впоследствие наистина се сбъдват.

Едно от пророчествата на петричката врачка, отнасящо се до наши дни, звучи особено плашещо. В него тя говори за ужасна болест, която може да порази човечеството.



"Болестта ще доведе до промяна в лицето на човек, до "заличаване" на чертите на лицето. В същото време може да изпъкнат очите, които често ще се зачервяват поради кръвоизливи. Всичко това ще направи външния вид на болния да изглежда като образ на призрак. Хората ще падат мъртви по улиците", описва болестта приживе ясновидката.

Според Ванга, освен от неизвестната болест, човечеството ще бъде споходено и от нещо още по-ужасно. В гаданията си пророчицата отбелязва, че основната опасност тази година ще дойде от Слънцето.



"Пламък ще дойде от Слънцето. Ще има голям взрив. Това ще замрази Земята за няколко години", казва ясновидката.

Тълкувателите смятат, че Ванга е имала предвид, че през 2023 г. нашата планета ще бъде ударена от много мощна слънчева буря, каквато не е виждана от милиони години. И това ще се отрази на живота ни по най-непредвидимия начин – ще възникнат проблеми с комуникациите, електричеството, навигацията. Всичко това ще предизвика суматоха и наистина ще "замрази" живота на планетата.

Между другото известен пътешественик във времето също говори за глобално прекъсване на електрозахранването. Той обаче уверява, че това няма да се случи през 2023 г., а малко по-късно.

Но и човекът от бъдещето, и Ванга са единодушни, че последствията от подобна катастрофа ще бъдат катастрофални.

Четете още: Какво гласят страховитите предсказания на Ванга за следващата 2023-та