Автор
Кристина Кирова

Кейт, време е да заблестиш: Принцесата на Уелс взе шокиращо решение за коронацията на Чарлз III

Крал Чарлз III определено уцели трудни времена, за да седне на трона. След смъртта на майка му, кралица Елизабет II, която светът обожаваше, днес той има много семейни проблеми за решаване. Макар и Нейно Величество да се бе погрижила за повечето скандали във фамилията, ситуацията изглежда, тепърва ще се задълбочава.

Този път обаче бунтът не идва от добре познатите ни като аутсайдери Меган и Хари, а от най-примерната снаха в кралството - Кейт Мидълтън. Днес Англия е в шок, след като изтече информация от Бъкингамския дворец, че принцесата на Уелс е взела причудливо решение за най-важния ден за кралското семейство за века, а именно коронацията на Чарлз.

След като роднините му отвъд океана - Меган и Хари го засипаха с условия, за да присъстват на събитието, сега очевидно е ред на Кейт за "мини бойкот". Въпреки че тя и бъдещият крал - принц Уилям, са изключително стриктни и никога не нарушават протокола. Именно заради това и народът на Англия е изненадан от решението ѝ да бъде скромно облечена за коронацията.

Тя напълно отхвърлила идеята да заблести в скъпи одежди и помпозни тоалети, като вместо това е твърдо решена да бъде в скромни дрехи и без тиара на главата. С две думи - да наруши вековна традиция на кралското семейство.

Дали наистина Мидълтън ще постъпи по този начин, или това са само слухове, ще разберем на 6-и май.

Четете още: Стъпка по стъпка: абсолютно всичко за коронацията на Чарлз