Автор
Христина Кирилова

Любовта ли го промени: Асен Блатечки се подмлади

След множеството спекулации и години, в които ту се говореше, че Асен Блатечки и Диляна Попова са се разделили, ту че са се събрали, най-накрая стана ясно, че и двамата отдавна са поели по различни пътища в любовта. Единственият повод да запазят отношенията си е синът им Борил, за когото си поделят грижите.

View post on Instagram
 

Наскоро моделката призна, че от две години има друг мъж в живота си, с когото се чувства спокойна и щастлива - нещо, което не се е случило във връзката ѝ с актьора. Блатечки от своя страна също е намерил нова любов, но не издава коя е тя. Единствено предполагаме, че и той е открил щастието в нейно лице, тъй като се заговори, че Асен изглежда доста подмладен в момента. Злите езици дори предположиха, че се е подложил на леки козметични процедури - ботокс и филъри, за да подобри външния си вид.

View post on Instagram
 

Но тъй като Асен Блатечки е добре познат със своята мъжественост, а и е от мъжете, които посрещат годините си с гордост и усмивка, ние от своя страна предполагаме, че едва ли е заложил на подобни процедури. Много по-вероятно е новата любов да го прави по-щастлив и съответно да сияе и външно. Преди броени дни, на 22-ри март, актьорът навърши точно 52 години.

Четете още: Маркови шамари: Мирослав излезе от съда с дрехи за 50 бона (снимки)