Може би най-дългоочакваната индивидуална романтична среща в настоящия сезон на „Ергенът“ – тази на Евгени с плюс сайз моделката Пам Велидис, се състоя тази вечер в ефира на bTV, видя Woman.bg. Есеистката бе избрана от новата си приятелка Джия да се уедини с виртуоза, след като отборът им спечели оспорвана битка в игра на пейнтбол. Евгени отведе Пам на брега на морето, където двамата топнаха крачета хванати за ръце. „Невероятно е като усещане – всяко стъпване по пясъка, звукът от вълните, всичко… Недостижимо да бъде описано с думи“, възкликна емоционално Велидис, чието истинско име е Пламена Велкова.

Евгени бе подготвил специална вечеря за Пам, по време на която тя му разказа за несигурното начало на кариерата си като модел и неодобрението в очите дори на най-близките си. Тя деликатно успя да намекне на Евгени, че в момента в имението се сблъсква с подобна негативна нагласа от страна на някои от дамите там. Той довери, че познава отлично чувството на отхвърляне, след като един от професорите му е поставил под съмнение таланта му. Пам, от своя страна, му разкри своята философия как да подминава критиката:

„Трябва много добре да знаеш кой си. Аз съм си изградила едно „златно“ поведение – нито зашеметяващите ласкателства могат да ми повлияят, нито обидите да ме разклатят. Не трябва да се поддаваш на онези хора, които искат да те смачкат. Самата аз понякога имам своите несигурности и във визията си, и в начина, по който се държа, но осъзнах, че самокритиката е много по-жестока от това, което ще чуя от всички останали“. Очарован от вдъхновяващия „лайфкоуч“ на Пам, Евгени поиска да я прегърне и ѝ подари розата, която бе подготвил предварително, но до целувка между двамата така и не се стигна.