Автор
Весела Георгиева

Деси Банова повдигна завесата: ето какво разказа за сина си от Плевнелиев

Росен Плевнелиев и Деси Банова най-после показаха своя 4-годишен син Йоан. Наследникът на бившия президент и синоптичката прилича на майка си и е наследил от нея русата си къдрава коса.

Самата Деси пък сподели, че трудно успява да се справя с белите, които обича да прави. Малчуганът бил изключително енергично дете, пише "Ретро".

View post on Instagram
 

"По-свръхпалаво дете аз не познавам. Мога да го определя като едно русо ангелче, което само те гледа дяволито и толкова много бели прави Наистина има някакъв талант — за отрицателно време - куп бели. Скри ми едни слушалки в пералнята, съответно аз не съм видяла и ги изпрах. Скри един ключ, много важен, търсихме го 3 дни. На кака си съсипа сума ти тетрадки, нейни важни неща, понадраска някоя друга стена... Просто да е жив и здрав, но е много палав", споделя Банова.

Доскоро за Йоан основно се грижеше неговата баба Лили - майка на синоптичката. Но той вече посещава частна детска градина.

Чаровният малчуган се появи на бял свят през октомври 2018 г., няколко месеца след като бившият президент се венча за синоптичката. В момента с тях живее и дъщерята на Банова от предишната й връзка с бизнесмена Ивайло Граховски — Йоана. Тя е вече в тинейджърска възраст и също понякога помагала на майка си за своето по-малко братче, но наблягала най-вече на домашните.

View post on Instagram
 

Другите двама синове на Плевнелиев от брака му с Юлиана - Павел и Асен, редовно гостyват в дома на баща си. През лятото пък цялото многобройно семейство почива заедно в къщата им на полуостров Халкидики в Гърция.