Автор
Ива Петрова

Ергенът бил 'класен манипулатор' - върти жените, както си ще

"Класен манипулатор" - така нарекоха Евгени Генчев потребители в социалните мрежи. Повод за колоритното определение са писмата, които пианистът пише до Валерия, като в същото време дава надежди на други.

Писмата, които двамата разменят помежду си като част от любовната им заигравка, предизвикаха появата на всевъзможни сценарии и коментари в мрежата от типа на "глюкоза в тежки количества".

Докато на пръв поглед изглежда, че Валерия е любимката на Евгени и че между тях се случва нещо сериозно, изведнъж се оказва, че нишката е прерязана от честите намеси, било то от страна на Айлин, Джия и най-вече - Елена, за която пък в последно време упорито вървят слухове, че ще е булка в живота на Евгени.

Докато очакванията бяха, че двамата ще продължат да си пишат, като че ли романтичната кореспонденция между тях в последно време нещо е секнала. Или поне засега изглежда така. Дали това ще попречи на любовните искри помежду им да продължат да вилнеят, със сигурност скоро ще разберем.

Нека да припомним, че нееднократно, от самото начало на формата, се пише, че именно Валерия е победителката на втория сезон. А това дали булката, за която се мълви, че ще е Елена, можем само да гадаем и търпеливо да чакаме до грандиозния финал.

Четете още: Най-сетне! Ергенът изгони Елисавета заради Пам