Автор
Христина Кирилова

Винаги бройте парите с лявата ръка: 5 ритуала, които ще ви направят богати

Искате да привлечете парите към себе си? Може би не е нужно да работите толкова усилено, а да вложите старанията си в други действия, които да превърнете в навик. Пък заплатата винаги ще бъде един добър бонус.

Достатъчно е да практикувате тези 5 ритуала и портмонето ви ще бъде винаги пълно:

Бройте парите с лявата ръка

Това правило важи, когато получавате парил. Например, ако на касата в магазина плащате в брой и очаквате ресто, приемете го с лявата ръка. Тя е връзката със сърцето и когато хващате или броите банкнотите, вие го правите със сърдечна благодарност към Вселената. Има и изключения - ако човекът, който ви дава парите, предизвиква във вас негативни чувства, по-добре той първо да ги остави върху предмет, откъдето да ги вземете. По този начин отрицателната енергия ще бъде изчистена. Когато давате пари, правете го с дясната ръка, тъй като това символизира, че действието ви е продиктувано от разума.

Съхранявайте парите на специално място

Знаете ли, че парите в дома трябва да бъдат предизвикани с помощта на цвят? Червеното е символ на късмет и успех, също така засилва паричния поток към вас. Затова е най-добре, когато държите пари в къщи, те да бъдат прибрани в червени пликове в различни стаи на дома. По този начин ще привлечете средства във всяко помещение.

Харчете, за да печелите

Спестовността е положително качество, но не и когато искате да станете богати с размах. Парите винаги трябва да са в движение, защото във Вселената има закон - колкото по-често давате, толкова по-често ще взимате и печелите.

Никога не излизайте с празен портфейл

Разбира се, най-добрият вариант е винаги да имате едри банкноти в портфейла си. Парите отиват при парите и ако искате да трупате авоари, трябва да държите портфейла си пълен.

Не давайте пари на заем

Който взима пари на заем, той не може да ги разпределя рационално. Ако услужите на такъв човек, помежду ви ще се получи обмен на финансова енергия и може да се "заразите" с тази нерационалност. Но все пак - в случай, че решите да помогнете с пари на заем, след като ги дадете си кажете "Нека винаги имам и нека парите ми се множат".

Бонус: Няколко бабини правила за богатство

Не си подсвирквайте вкъщи с уста, никога не оставяйте чантата си на пода и никога не се хвалете, че сте спечелили много пари.

Четете още: Резервният принц: Елизабет II изпратила Хари на война и предпазила Уилям