Автор
Христина Кирилова

Да не са ти в къщата - мъжете от тези зодии оставят жената да върши всичко

Много мъже чакат на жените си да се справят с изморителните задачи в домакинството, а и извън него. Стереотипите дамата да си стои вкъщи като примерна домакиня и цял ден да е заета с домашния уют и размишления какво да сготви за вечеря, а пък главата на семейството в това време да ходи на работа и да "лови плячка" или по-модерно казано, да се грижи за парите, които влизат в къщата, отдавна е отживелица.

Дори бихме казали, че много жени изпълняват и двете роли, макар и да имат партньор до себе си. Те са като майки-орлици на мъжете си и правят всичко, за да бъде любимият им обгрижен и на всичкото отгоре да са финансово независими от него. С две думи - работят като роби, бързат да се изстрелят от офиса, за да напазаруват и сготвят, да поизчистят преди принцът да се е прибрал и накрая да бъдат секси лъвици в леглото. Е, тези дами обикновено се хващат с мъже от тези 4 зодии:

Лъв

Лъвовете са твърде заети с работа, работа и пак работа, и най-вече с бляскавата си особа. Това важи и за жените, и за мъжете, ама за вторите с особена сила. Мъжете Лъвове са прекрасни партньори и когато искат да очароват половинката си, определено знаят как да го направят. Но за всекидневната работа и тежките задачи, просто не ги търсете. Лъвовете обичат силните жени, защото знаят, че те ще се погрижат отлично за тях.

Везни

Мъжете от зодия Везни са доста изискващи и претенциозни към човека до тях. Те, подобно на Лъвовете, обичат да печелят силните, независими жени, които могат да се оправят сами в живота. Защото на мъжа Везни хич не му се занимава да обгрижва някоя беззащитна дама.

Козирог

Козирозите са известни с пословичния си работохолизъм. Да, обичат семейната обстановка и домашния уют, стига поддръжката да не зависи от самите тях. Ако се сдобиете с такъв партньор, знайте че той ще ви прави щастливи по много начини, но всяка вечер, щом се прибере от дългия работен ден, ще очаква да сте се погрижили за храната и чистотата вкъщи.

Водолей

Мъжът Водолей може да бъде чудесен партньор, но силата му определено не е в домакинските задължения. Той ще намери хиляди извинения и причини да прави нещо друго, но не очаквайте, че ще хване парцала, докато вие чиститие с прахосмукачката и ще си поделяте работата. Дори и когато се захващат да го правят, нещо все не се получава, както трябва и тяхната половинка буквално е принудена да свърши всичко сама.

Четете още: Невероятно, но факт: Мъжете вярват повече в астрологията, отколкото жените!