Автор
Кристина Кирова

Грандиозен скандал разтърси "Ергенът": Елена плаче неутешимо

Надпреварата за сърцето на Евгени, който влезе в ролята на "Ергенът" във втория сезон на шоуто в България, става все по-ожесточена. Пътят към финала започва да се разчиства и снощи поредната, която беше изпратена вкъщи, беше Меган. Макар и да е от най-чаровните попълнения сред участничките, тя така и не успя да заинтригува пианиста и едва след няколко лични разговора помежду им, той не ѝ даде роза във вчерашния епизод и тя напусна шоуто.

Това обаче съвсем не беше акцента на вечерта, защото една от фаворитките на Евгени се разплака неутешимо и оставането ѝ в предаването беше под въпрос. Пианистът дори може да се каже, че я държеше умишлено в напрежение преди да ѝ връчи последната роза.

View post on Instagram
 

Става дума за Елена, която направи всичко възможно, за да си проправи път към сърцето на Евгени и упражняваше всякакви интересни и отличаващи се ходове, за да привлече вниманието му. Интелектът и спокойствието ѝ, които липсват в почти всички останали участнички, силно впечатлиха Ергенът и тя почти успя да измести безспорната фаворитка Валерия, но снощи настъпи тревожен обрат.

В разгара на поредния коктейл Евгени подсказа на Елена, че не носи колието с диаманти, което ѝ бе подарил. Тя от своя страна, влезе в обяснителен режим и се постара да го убеди, че го оценява не заради материалната му стойност, а заради символиката в жеста да ѝ направи подаръка. Евгени сякаш не повярва на обясненията на Елена, което накара емоциите в душата ѝ да предизвикат истинска буря. Редакторката се разплака неутешимо и направи втори опит да говори с него, дори прекъсна срещата му с Валерия.

View post on Instagram
 

При втория разговор, Елена не скри сълзите си от Евгени и се впусна в дълго обяснение в любов към него, докато той просто се усмихваше. Накрая всичко завърши с прегръдка, а Елена се прибра и сложи колието за Церемонията на розата. Засега хубавицата остава в надпреварата, но дали ще стигне до финал, ще видим в следващите епизоди.

Четете още: Станилия се разплака в "Сървайвър", Ни Ло я подкрепи