Автор
Ива Петрова

Докато била с Джизъса, Златка изобщо не искала второ бебе

Златка Райкова и новият ѝ любим – Карен Хачатрян, са в трепетно очакване на общата си рожба.

Нека да припомним, че плеймейтката разкри, че е бременна с второ дете в края на миналата година, когато сподели гола снимка от Малдивите. "Не тъжете за нас, скоро ще бъдем четирима!", написа тя тогава към провокативния кадър, на който е гола под летния душ.

View post on Instagram
 


Този път сексапилната блондинка, която вече има 3-годишен син от бившия си – Благой Георгиев, сподели отговорите на някои въпроси, свързани с втората ѝ бременност и не само, зададени ѝ от феновете.

В един от тях изкусителката признава, че не е планирала второ дете, но и че все пак е запазила някои неща от първородния си син, които ще даде на малкото му братче.

Както знаем вече, Златка и Карен очакват син. Това станя ясно на парти в края на миналата година, на което с помощта на цветни балони Райкова разкри пола на бебето.



Плеймейтката беше откровена и относно това дали се чувства комфортно, ако излиза навън без грим. По думите ѝ тя често е без грим, но не излиза, без да си е нанесла поне малко фон дьо тен.



Райкова отговори и на въпроса има ли неща през живота ѝ, за които е съжалявала. Тя не скри, че такива има, но допълни, че „след това успехите ѝ са били по-сладки“.

Четете още: Жълта шпионка Камелия с уникални снимки как Цветин гушка бебето. Осиновено или родено от сурогатна майка? Къде е истината?