Автор
Ива Петрова

Зрители на 'Ергенът' избухнаха срещу Евгени: Мляскаш всички наред, сякаш не си виждал жена през живота си!

Зрители на „Ергенът” изригнаха срещу главния герой на втория сезон на романтичното риалити шоу. Евгени Генчев предизвика вълна от възмущение заради лекото си поведение спрямо кандидатките за сърцето му.

Още от началото на сезона феновете на предаването не спират да сравняват действията на Виктор Стоянов с тези на Евгени Генчев, като твърдо застават зад това на бившия гребец и модел. Според тях Виктор е бил доста по-обран и пестелив на целувки ерген за разлика от пианиста.

Феновете са съгласни, че Стоянов се е отнасял изключително мило към момичетата, но е спазвал определена дистанция що се отнася до целуването. В сравнение с него музикантът се оказва далеч по-щедър на милувки с устни било то по ръцете, шията или устните.

Да излива по такъв несдържан начин страстите си пред камерите, според зрителите не е редно. По думите им пианистът се държи сякаш никога не е виждал жена през живота си, като разгонен…

„Ергени е идеалът за български мъж – стиска, мачка и фантазира на всичко, което може да пипне или му пусне. И винаги следва своя герой Мечо Пух – колкото повече, толкова повече”, констатира зрителка на „Ергенът”.

„Тоя ги олигави всички моми с тия целувки, егати и гнусотията”, възмущава се друг фен на романтичното шоу. „Много хормони и скука”, отбелязва друга почитателка на предаването.



„Тоз ерген не остави мома ненацелувана, непогалена. Така ли си търси жена? Много смилени разговори води с девойките – едносрични, рядко има сложни изречения.

В реалността, ако се задоволява с посредствени девойки, много жалко за високото ниво на виртуозност и професионализъм и ниското ниво на изискване към бъдещата му партньорка. Май наистина надценяват ергена в интелектуален аспект?”, ядосва се друго фенка на шоуто.

Четете още: Продуцентите са съсипани: Евгени призна за жена и две деца