Автор
Ива Петрова

Капитонова разкри как имитира оргазъм

Поредно напрежение се появи между звездните участници в Hell’s Kitchen България. Популярните личности и този път се бореха за вниманието на шеф Ангелов.

Враждебни искри прехвърчаха между поп-фолк певицата Роксана и риалити звездата Виктория Капитонова. Смуглата изпълнителка дори се разплака, след като шеф Ангелов ѝ повиши тон. Повод стана овкусяването на салата, което рускинята обяви за чудесно. "И оргазъм ли така лошо имитираш?", попита шеф Ангелов.


"Не, там се страя малкто повече", отвърна с дяволита усмивка Капитонова, която допълни, че обикновено не се налага да имитира нищо. "Когато все пак това се случи, мисля, че се справям перфектно", уточни още тя. Закачката на Капитонова с шефа предизвика ревност у Роксана и тя се разсърди на кулинарния мастер.



Ангелов даде втори шанс на участниците от синия отбор. В днешния епизод на Hell’s Kitchen България трима от готвачите бяха номинирани за изгонване – опитните Цанко, Васил и Асен. Тримата кулинари, които често се спречкват в Кухнята на Ада, изненадващо бяха помилвани от шеф Ангелов и ще трябва да докажат, че заслужават мястото си в шоуто.

Безупречното представяне на Станислав по време на вечерната резервация го превърна в единствения участник, незастрашен от изгонване при сините. Червените също готвиха отлично, а двата отбора издадоха общо 131 чинии – своеобразен рекорд за Hell’s Kitchen България. Звездният отбор също се спаси от елиминация.

Четете още: Докато била с Джизъса, Златка изобщо не искала второ бебе