Автор
Весела Георгиева

Това ли е краят на любовната приказка между Роналдо и Джорджина?

Любовна криза е настъпила между Кристиано Роналдо и половинката му - красивата Джорджина.

View post on Instagram
 

Говори се, че нападателят бил бесен от отношението на любимата си. Тя се взела твърде насериозно покрай снимките на втората част на филма „Аз, Джорджина“ и обръщала все по-малко внимание на децата, за сметка на нейните собствени ангажименти.

Ясно е, че Джорджина много иска да се наложи като моден блогър. Тя често споделя снимки в своя Инстаграм профил, преди време пусна своя линия аксесоари - чанти, обувки, а сега работи сериозно с Нетфликс.

Със сигурност снимките и постовете ѝ отнемат доста време. Явно красавицата мечтае да се докаже и да печели сама парите си, за да не е твърде зависима от известния мъж, с когото живее.

View post on Instagram
 

От друга страна май Роналдо е имал предвид друго, избирайки я за своя спътница и майка на децата си.

Футболистът държи много на семейството си и отделя доста време, въпреки натоварения си график, на децата и половинката си. Често двамата пътуват, глезят се, устройват си ваканции.

View post on Instagram
 

Вчера Роналдо сподели сладка снимка с най-малката си наследница - чаровната Бела Есмералда, която се роди преди година. Публикацията бе за рождения ден на момиченцето, което по време на раждането загуби своя брат-близнак.

По-рано Джорджина подразни феновете си и с друго - с начина, по който демонстрира, че са богати и си купуват скъпа яхта...

Май около красавицата се завихрят голяма доза негативно отношение и проблеми. Дали ще успее да се справи с тях?