Автор
Антония Дамянова

Виктория Бекъм се показа без грим и разкри тайната на младежкия си вид

На прага на 50-те Виктория Бекъм доказва, че не се срамува от възрастта и сподели снимка, на която е без след от грим по лицето си. На 17 април известната дизайнерка и бивша певица от групата Spice Girls чукна 49, но годините далеч да не ѝ личат.

И за пореден път разкри повече за своята грижа, с която има по-здрава и сияйна кожа.

Едно от децата на Виктория – Ромео, поздрави майка си за празника ѝ в Инстаграм, отбелязвайки, че е най-добрата майка, която много обича. На снимката, която той сподели, двамата позират заедно, а Виктория е без капка макиаж и филтри.

View post on Instagram
 


Самата Виктория също сподели фотото в своята история, а свежият ѝ и младежки вид предизвика бурна реакцията сред феновете ѝ, които я заляха със суперлативи и възторжени коментари.

Малко преди рождения си ден Виктория и съпругът ѝ – Дейвид Бекъм, посетиха големия си син Бруклин и избраницата му Никола. Повод за събирането на двете фамилии бе първата годишнина от сватбата на младата двойка.

На кадрите, които Бруклин и половинката му споделиха на профилите си в социалните мрежи, Виктория позира до снаха си, допрени една до друга. Двете изглеждат така, сякаш са приятелки на една и съща възраст.

Наскоро Бекъм посети клиниката на д-р Гавами, откъдето тя разкри тайната за своя младежки вид.

View post on Instagram
 


„Нашата кожа е най-големият ни орган, така че е важно да полагаме възможно най-много грижи за нея!“, коментира съпругата на английската футболна легенда.

Във видео, на което е в компанията на специалиста, двамата споделят от какви грижи се нуждае кожата, за да бъде тя оптимално подхранена, хидратирана и сияеща.

Виктория признава, че е избрала д-р Гавами, за да се подложи на лечение с лазер. Тя обещава на последователите си да публикува още видеа в историята си, в които те ще намерят полезни съвети, свързани с грижите за кожата, които тя спазва.

Лекарят уверява, че Вики няма никакви корекции по лицето си и че дължи блясъка и красотата на кожата си единствено на грижите, които усърдно и редовно полага за нея. И за това допринася и използването на качествена козметика, сред която са и продуктите от нейния бранд.

View post on Instagram
 

Въпреки уверението на специалиста, че Бекъм избягва всякакви козметични интервенции, някои от феновете ѝ изразиха съмнение в това.

„Това е абсурдно. Тя явно трябва да е имала някакъв вид лифтинг на лицето и изглежда страхотно“, пише последовател на Пош Бекъм. На тази констатация обаче д-р Гавами отговаря: „Не. Просто е със страхотни гени“.

Четете още: Направиха Джей Ло на пух и прах: Пусна нова марка алкохол, въпреки че нe пие, а Бен е алкохолик!