Автор
Теодор Муховски

Меган публично отхвърля короната и няма да присъства на коронацията на Чарлз

Стана известно, че най-малкият син на краля все пак ще посети Лондон на 6 май. Но защо ще го направи без своята херцогиня?

Бъкингамският дворец официално обяви пристигането на принц Хари на коронацията на Чарлз III - както се оказва, той планира да посети значимото за цяла Великобритания събитие, но без Меган Маркъл.

38-годишният принц има желание да присъства на церемонията, за да подкрепи баща си в този важен момент от живота му, казва приятел на Хари пред списание People.



Хари ще бъде за първи път сред членове на кралското семейство, откакто излезе неговата шокиращата мемориалната книга "Резервен". Книгата разкри дълбоките разногласия на двойката с други членове на кралското семейство.

Докато онлайн потребителите спекулират защо херцогинята е отказала да присъства на тържеството, феновете на кралското семейство са сигурни - Меган публично отхвърля короната и дава да се разбере, че нито една от нанесените ѝ обиди не е забравена.



Освен това има информация, според която става ясно, че дворецът е отказал да уважи две молби на Меган Маркъл, които според мнозина са неадекватни.
Първо, херцогинята на Съсекс е била готова да пътува до Лондон, само ако може да застане на балкона на Бъкингамския дворец заедно с Кейт Мидълтън и принц Уилям, което е невъзможно поради официалното им оттегляне от статута на висши членове на кралското семейство.



Също така втората молба на Меган Маркъл към организаторите на коронацията била да поздравят сина ѝ Арчи с рождения му ден. Най-големият син на Хари и Меган - Арчи, празнува своя 4-ти рожден ден точно същия ден - на 6 май.