Автор
Кристина Кирова

Великобритания е в ужас: Уилям ще бъде провален крал

Остават броени дни до коронацията на крал Чарлз Трети и кралица-консорт Камила, но светът вече е насочил погледа си към първия наследник на Негово Величество - принц Уилям.

Въпреки че моментът, в който принцът на Уелс ще бъде новият монарх е далеч във времето, Великобритания се вълнува. И изглежда, че очарованието от първия наследник по линията за наследяване на трона не е толкова голямо.

Тази сутрин в британските таблоиди беше публикавана новината, която притесни поданиците и тя е свързана с темперамента на принц Уилям. Според кралски източници, наследникът на короната е твърде избухлив и работата с него е трудна. И съвсем не притежава търпението на баща си Чарлз.

Източниците заявяват, че Уилям е твърде целеустремен човек и това води до неговата избухливост и на моменти дори ярост. Той не се притеснявал да влиза в разгорещени спорове, а след това дълго време помнел кой и защо е предизвикал раздразнението му.

Кралските експерти прогнозират, че когато настъпи моментът Уилям да наследи короната, той ще проявява толерантност към брат си Хари, но отношенията им никога няма да бъдат топли и братски. Принцът на Уелс вероятно никога няма да забрави публичните нападки, които получи от по-малкия си брат и това е една от причините организаторите на коронацията, която предстои след две седмици, да направят всичко възможно двамата да бъдат максимално далеч един от друго. Единствено и само с цел да бъдат избегнати всякакви конфликти между братята.

Стана ясно още, че Уилям и Хари не са провели нито един разговор от погребението на кралица Елизабет Втора до днешен. В кралството все още се говори, че принцът на Уелс и съпругата му Кейт изпитват дълбока обич към херцога на Съсекс, но съвсем не може да се каже същото и за отношението им към Меган.

Четете още: Канадка печели безумни пари, като твори бижута от сперма