Автор
Ева Григорова

На нея всичко ѝ отива: Кейт Мидълтън захвърли високите токчета и заложи на удобни равни обувки

Кейт Мидълтън се появи изненадващо в Уиндзор днес. Принцесата на Уелс бе подбрала за случая тоалет, с който вече сме я виждали, но бе направила неочаквана промяна в избора си на обувки.

41-годишната Мидълтън обикновено носи високи обувки за публичните си ангажименти, но в сега вместо това тя носеше чифт балеринки Boden със заострени върхове.

View post on Instagram
 

Както всички аксесоари, с които Кейт се появява и тези обувки вече са разпродадени в черен велур, но феновете на кралската мода все още могат да вземат чифт в коралово или маслинено.

Мидълтън ги съчета с бежов блейзър Reiss, който вече е носила няколко пъти, добавяйки плътен бял топ, черни панталони L.K.Bennett и колие с цитрин на Daniela Draper, което бе подбрала за посещение в Бирмингам през изминалата седмица.



По време на днешния си ангажимент принцесата на Уелс се срещна с доброволци в т.нар. “бебешка банка” и помогна за сортирането на даренията в организацията, която осигурява на семейства в нужда дрехи, памперси, колички, играчки и други основни неща.

С приближаването на коронацията на крал Чарлз III, кралските фенове започнаха да спекулират относно това какъв тоалет ще подбере Кейт за историческото събитие и по-специално дали ще носи тиара.



Е, предстои да разберем съвсем скоро!