Автор
Христина Кирилова

Мъжът на Сашка Васева с разтърсваща новина за състоянието ѝ

След огромните премеждия, през които премина Сашка Васева, днес съпругът ѝ, Димитър Бакърджиев, споделя новини за състоянието ѝ. Той е откровен, че очаква с нетърпение певицата да прогледне, но лекарите са предупредили, че това ще бъде резултат от дълъг възстановителен процес и никой не може да определи когато точно ще се случи.

И до момента Сашка Васева продължава с профилактичните прегледи, а съвсем скоро предстои последният такъв в Германия. Бакърджиев зарадва почитателите на любимата си, като сподели, че здравословното ѝ състояние е значително по-добро. За съжаление обаче, зрението ѝ все още е ограничено единствено до разпознаването на силуети.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Сашка Васева загуби напълно зрението си, малко след като беше диагностицирана с тумор в мозъка. Години наред певицата отправяше молби за помощ и постепенно губеше способността си да вижда, заради погрешна диагноза. След това лекари в Германия установяват, че причината за ослепяването ѝ е онкологично заболяване. Тя претърпя животоспасяваща операция по отстраняване на тумора, продължила над 12 часа.

View post on Instagram
 

Но въпреки отчайващата диагноза и въпреки всички трудности, Сашка Васева преодоля операцията и дори преди месеци се завърна в България. Благодарение на силния си дух, тя успя да излезе отново и на сцената и да запее.

За щастие, певицата среща огромната подкрепа на семейството си, най-вече в лицето на съпруга си, който е категоричен:

"Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам"

Четете още: Анелия показа бременно коремче? (снимки)