Автор
Антония Дамянова

3-те зодии, които ще срещнат любовта през май

Астрологичните прогнози за месец май сочат, че някои знаци от зодиака ще имат късмет във всички сфери на живота и най-вече в тази на любовта. Ще бъдат обсебени от романтични трепети и разтърсващи чувства.

Лъв



Скъпи Лъвове, вие ще бъдете във вихъра на любовта през месец май. Звездите ви вещаят сила и смелост, които ще ви донесат неочаквани успехи на любовния фронт. Тези качества ще ви помогнат за изграждането на силна връзка с представител на противоположния пол. Чувствата ви един към друг ще бъдат толкова силни и разтърсващи, че е възможно скоро връзката ви да премине на друго ниво.

Везни



Дългото търсене на партньор, който да подхожда на вашия характер, душевност и натюрел, най-после ще се увенчае с успех през май. Любовта ще дойде неочаквано и ще бъде толкова голяма, обсебваща и щастлива, че ще е трудно да повярвате в нея.

Козирог



Астрологичният транзит на този знак от зодиака е нетърпелив към създаване на семейство и дом. Именно този месец ще постави основите на реализацията на такова отдавнашно желание у вас.

Четете още: През пролетта животът на 5 зодии ще се промени напълно, очаква ги щастие и успех