Автор
Ева Григорова

Принц Хари ще трябва да се поклони на кралица Камила, която нарече ‘’злодейка’’!

Принц Хари е изправен пред доста неудобни моменти, които му предстоят по време на коронацията на баща му крал Чарлз, която ще се състои тази събота.

След като нападна по всевъзможни начини голяма част от членовете на своето семейство, принцът ще се върне сам в родината си, а според голяма част от източниците, той ще бъде в тотална изолация от всички тях.

Безспорно един от най-неудобните за него мигове ще бъде този, в който ще трябва да се поклони пред доведената си майка Камила.



38-годишният херцог на Съсекс не крие неприязънта си към мащехата си и я нападна в поредица от язвителни коментари в мемоарите си Spare.

Хари сензационно обвини кралица Камила, че е злодейка, която захранва медиите с различни истории. Той дори я описва като "злата мащеха", която е "опасна" поради връзките, които според него имала с медиите.

Сега обаче, след като Камила бъде коронясана като кралица, по протокол Хари ще трябва да й се поклони в знак на уважение към нея.



Херцогът на Съсекс ще присъства на церемонията, преди да се върне обратно в Калифорния, за да отпразнува със семейството си рождения ден на сина си Арчи. Това означава, че той ще пропусне официалния обяд, както и специалния концерт, организиран за коронацията.