Автор
Кристина Кирова

След внезапния развод: Кевин Костнър е извършил сексуално насилие по време на медения месец?

Кевин Костнър е обвинен в сексуално насилие от масажистка в луксозния хотел в Шотландия, в който е отседнал със съпругата си Кристин Баумгартнер по време на медения им месец. Действието се развива през 2004 г., но за случая научаваме едва днес - ден след като любимата на актьора подава молба за развод след 18-годишен брак.

Масажистката е подала обвинение, в което твърди, че Костнър ѝ е посегнал сексуално по време на масаж. Това се е случило през октомври 2004 г., а дамата е завела дело срещу собственика на хотела, тъй като е била незабавно уволнена, когато е съобщила за тормоза от актьора още тогава. Самоличността на масажистката все още не се съобщава.

"Беше отвращаващо. По време на масажа Кевин махна кърпата от себе си, малтретираше ме. Той е холивудска звезда и смяташе, че ще му се размине, но мисля, че това, което направи, е престъпно деяние", оплакала се пред съда работничката от хотела.

Говорителят на Костнър вече е заявил, че твърденията на дамата не са истина и актьорът е невинен. Също така пояснява, че Кевин не е бил съден и не е участвал като обвиняем в съдебно производство. Тя е завела дело срещу хотела, в който е работела, но бързо се наложило да уреди края му, тъй като не е доказано, че актьорът е извършил престъпление. Освен това, хотелът е собственост на негови близки приятели и според дамата това е причината никой да не приеме оплакванията ѝ насериозно.

Според информацията в медиите този случай не е причината Кристин да подаде молба за развод. Всъщност Баумгартнер не била съгласна с натоварения трафик на холивудския актьор и му поставила ултиматум да прекрати участието си в сериала "Йелоустоун", защото отсъствието му от дома им се отразява на семейството им.

Твърди се, че раздялата се дължи на "непримирими различия", като Баумгартнер иска съвместно попечителство над трите им деца - Кейдън, на 15 години, Хейс, на 14 години, и Грейс, на 12 години.

Четете още: Емили Ратайковски показа секси тяло по бански насред Ню Йорк