Автор
Кристина Кирова

Поредният тежък удар по краля: Ето какво казал Чарлз за бягството на Хари от коронацията

Коронацията е осъществена, големият ден мина и накрая крал Чарлз, както всеки човек, се е прибрал у дома. В Бъкингамския дворец той и Камила посрещнаха отбрани старши членове на фамилията на празничен обяд, малко преди да помахат на поданиците от балкона.

Хари от своя страна, се качил още на първия самолет след тържествената церемония и макар да е бил поканен на обяда в двореца, предпочел да се отправи към Калифорния, за да бъде с Меган и децата си и никак не се поблазнил от идеята, че може да разговаря с баща си и брат си. Въпреки че беше повече от очевидно, че точно това ще бъде сценарият около присъствието на херцога на Съсекс, Чарлз все пак бил натъжен.

По време на обяда, Негово величество изпълнил обещанието си към Меган и Хари и вдигнал наздравица по случай 4-тия рожден ден на сина им Арчи. Източник от двореца споделил, че Чарлз не прикрил разочарованието си от светкавичното бягство на по-малкия си син, както и от факта, че останалите членове от семейство Съсекс не уважили коронацията с лично присъствие.

Кралят вдигнал специален тост за всички от семейството, които не присъствали на обяда и отделно честитил рождения ден на Арчи с думите "Честит рожден, ден, Арчи! Където и да си".

View post on Instagram
 

Междувременно Хари изглежда повече от щастлив на папарашките снимки от летището в Калифорния в минутите след кацането и по всичко личеше, че херцогът не е имал търпение да отлети от Лондон.

Четете още: Грандиозният гаф на коронацията: Ето как Уилям и Кейт вбесиха Чарлз (видео)