Автор
Ева Григорова

Гръм в рая: Цялата истина за поредния публичен скандал между Джей Ло и Бен

Феновете на Джей Ло и Бен Афлек станаха свидетели на поредния напрегнат разговор на двойката, този път на премиерата на новия филм на латината, който носи името “Майката“.

Това се случи след поредица от шумни инциденти между тях на публични събития - феновете ще си спомнят разногласията им на Грами, премиерата на Shotgun Wedding през февруари и съвсем скорошното звучно тръшкане на вратата в лицето на Дженифър от страна на актьора.

Специалист по четене по устните обаче твърди, че напрегнатият разговор между двамата на последната филмова премиера всъщност е бил доста безобиден. Той сподели пред Daily Mail, че съпрузите просто са обсъждали как да позират пред десетките фотографи. В един момент Джей Ло дори попитала Бен “не показвам ли твърде много?”, визирайки изрязаня си топ.


Специалистът дори е на мнение, че в момента, в който изглежда, че Афлек е ядосан на съпругата си, той всъщност я успокоил, че изглежда добре. По време на разговора режисьорът на „Арго“ казал “не се тревожи, скъпа“, преди да прошепне нещо тайно в ухото ѝ.