Автор
Ева Григорова

Шакира не се спира: Излезе на втора среща с Луис Хамилтън, този път той я заведе на луксозна яхта!

Въпреки че първоначално медиите съобщиха, че суперзвездата Том Круз има желание да покани Шакира на среща, по всичко личи, че колумбийката има други предпочитания.

В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как тя е в ресторант Cipriani в компанията на седемкратния световен шампион във Формула 1 - Луис Хамилтън.

До сряда изглежда никой не знаеше дали звездите са се познавали отпреди и дали имат общи приятели. Но този четвъртък всичко се промени. Оказа се, че двамата дори са отишли на втора среща. The Sun и Daily Mail публикуваха снимки, на които тя се качва на яхта на брега на Маями, заедно с пилота и други негови приятели.

Най-впечатляващото обаче е излъчването на певеца. Тя е усмихната и бъбрива, нещо, което не се случваше много през последните месеци в Барселона.


Предстои да разберем дали Хамилтън е причината за нейното щастие или това е заради излизането на новия ѝ сингъл Acrostico.

Миналата седмица Шакира беше свързана с Том Круз, с когото беше видяна говори на същото това състезание в Маями. Въпреки това тя не би помислила да има каквато и да е връзка с него.

“Шакира си прекара страхотно, прекарвайки време с Том на състезанието на Формула 1, но тя няма интерес да излиза с него“, каза източник пред US Weekly.


“Той беше наистина мил и тя се радваше на компанията му, но в момента не се фокусира върху срещи с него или с някой друг. В момента ѝ се случват много неща и засега е фокусирана върху децата и кариерата си.” - допълни той.