Автор
Ева Григорова

Драматичен обрат: Бритни Спиърс не е виждала децата си от година

След публичните спорове за поведението на Бритни Спиърс в социалните мрежи стана ясно, че певицата не е виждала своите синове повече от година.

"До края на лятото на 2022 г. напрежението стана толкова сериозно, че момчетата дори не отговаряха на нейните съобщения. И тя беше бясна“, сподели продуцентът на TMZ Кейти Хейс в документалния филм „TMZ разследва: Бритни Спиърс: Цената на свободата".

Според източник на „Page Six“, последният път, когато певицата е видяла синовете си Шон Престън на 17 години и Джейдън на 16, е било в "самото начало на 2022 г." — малко преди сватбата ѝ със Сам Асгари.

View post on Instagram
 

Отношенията на Спиърс със синовете ѝ бяха обтегнати известно време, преди най-накрая да стигнат пика си през август 2022 г., след като Джейдън публично постави под критика нейните родителски умения.

„Мисля, че мама се бори да ни обръща внимание и да ни показва еднаква любов; Не мисля, че тя показа достатъчно на Престън и се чувствам много зле от това", призна Джейдън пред Daily Mail.

Според бащата на момчето, Кевин Федърлайн, склонността на Спиърс да парадира с голото си тяло онлайн никак не е било от помощ.

Скоро след това Спиърс каза, че е натъжена да чуе начина, по който Джейдън говори за нея пред журналистите.

View post on Instagram
 

"Дълбоко ме натъжава да знам, че не отговарям на очакванията му за майка и може би един ден можем да се срещнем лице в лице и да говорим за това открито!", написа Спиърс в дълга публикация в Instagram през септември 2022 г.



Четете още: Огромен скандал в навечерието на коронацията: Чарлз и Камила се скарали заради Хари