Автор
Люблена Папазова

Резил! Капитонова стана първи звезден победител в Hell’s Kitchen със сьомга

Оспорван звезден финал се проведе преди минути в Hell’s Kitchen, след който Виктория Капитонова стана първи звезден победител в шоуто. Така момата от "Ергенът" влезе в историята и на това предаване. Популярните личности като Роксана, Деси Банова-Плевнелиева, Камелия Воче, Къци Вапцаров, Деси Цонева влязоха в Hell’s Kitchen като трети звезден отбор и с всяка изминала седмица желанието им за победа и уменията им ставаха все по-големи. До финала стигнаха Виктория Капитонова и Мирослава Профирова- две от най-популярните риалити звезди в България, които се бориха за титлата „Първи звезден победител в Кухнята на Ада“.

Двете дами приготвиха пет чинии с основно ястие и десерт за 90 минути и бяха оценявани не само от шеф Виктор Ангелов, но и от неговите су шефове Светла и Никола, както и финалистите Станислав от Перник и Виолета от София. Капитонова приготви доста семпло меню: сьомга с броколи, а за десерт-пуширани круши. Крушите накараха шеф Ангелов буквално да оближе чинията си, видя Hotnews.bg.

Рускинята обаче срещна трудности с простите манджи и дори се разрева по време на готвенето. Мирослава пък готви агнешки котлети с табуле и пататник-ястия, с които напомни за родните си Родопи. Тя се справи по-бързо от опонентката си в готвенето, но ястията й разочароваха журито заради пресготвеното месо и твърде мократа салата. Десертът й бе тиквеник в модерен прочит с карамелен сос, за който бе похвалена от шеф Ангелов. Той гласува за нея, но гласът му не бе достатъчен.