Автор
Ива Петрова

Гала не издържа и налетя на полуголия сладкар Станислав – победителя от Hell's Kitchen 5

Гала получи страхотна секси изненада тази сутрин в предаването си "На кафе".

На крака ѝ дойде големият победител в петото издание на Hell's Kitchen Станислав Иванов. Горещият сладкар, който възбуди женския апетит на българските зрителки, успя веднага да разтупти сърцето и на водещата.

Мускулестият готвач от Перник поднесе на Гала специално приготвен от него десерт. Това, което развълнува особено много звездната блондинка обаче бе фактът, че Станислав беше... гол до кръста.



Развълнувана от гледката Гала се хвърли в обятията на страстния мачо, който само преди ден стана по-богат със 100 бона от популярното кулинарно шоу.

Малко по-късно обаче, Гала тактично се отдръпна от магнетичния Станислав, тъй като в студиото влезе неговата годеница Божидара.

Младите влюбени все още не са избрали дата за сватбата си, но признаха, че ще го направят съвсем скоро. "Искаме сватбата да е морска и я планираме в края на лятото", разкри Стан пред Гала.

Красивата му половинка призна също, че все още не е избрала и роклята, но и това ще се случи скоро. Сексапилният готвач се изпусна, че за кум възнамерява да покани колегата си от Hell's Kitchen Иван, с когото се сприятелиха още в началото на шоуто.

Пред водещата на "На кафе" двойката разказа и за първата им среща, която била в дискотека в Благоевград. Божидара изпратила своя приятелка да сподели впечатленията си към Станислав, но до запознанство така и не се стигнало въпросната вечер.



Двамата се сгодили в Позитано, Италия, за което любимата му ни най-малко предполагала. Докато се разхождали и изкачвали по различните забележителности, Станислав все настоявал да си почиват, а в един момент помолили за обща снимка случайни минувачи и така той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара подкрепя любимия си в намеренията му да отвори собствено бутиково ресторантче. Най-вероятно с част от наградата от Hell's Kitchen ще се случи и това.



Четете още: Хубавата Микаела с разтърсващи разкрития за театралното шоу 'Ергенът': Зрителите са в потрес!