Хубавата и умна Елена си върна тъпкано на Евгени след 'Ергенът' (Видео)

22 май 2023 | 12:09
292480
95
Снимки: Instagram
95

Ако си мислите, че хубавата и умна Елена още ближе раните си, след като пианистът Евгени Генчев избра да сложи годежния пръстен не на нейната, а на ръката на Валерия, дълбоко се лъжете.

Елена е щастлива и макар и без мъж до себе си съумява целесъобразно да се наслаждава на всеки миг от живота си на една от най-популярните в момента у нас млади и интелигентни българки. 

 

Талантливата журналистка отново е насочила енергията си към това, което умее да прави най-добре - да пише и да живее. И го прави с лекотата на жена, която знае как да извлече най-смисленото - каймака от всичко случващо се около и с нея. Независимо от болката на несподелената любов, която вероятно още пулсира в сърцето ѝ, вдъхновявайки я да излива всяка своя мисъл и усещане в думи и прозрения.

Думи, които Елена е споделила в Инстаграм заедно с видео от разходката си в един от най-красивите градове на България, разположен на двата бряга на река Марица в западната част на Горнотракийската низина - Пазарджик. 

 

Кадрите, които редакторката е публикувала в социалната мрежа, са изключително красиви, а думите ѝ - както винаги докосващи и емоционални, превеждащи ни през забележителностите на града, карайки ни и ние да се потопим в неговите прелести и богатства. 

"Моите моменти покрай часовниковата кула, Регионален исторически музей и Младежкия дом там ме върнаха към смисъла на предишната глава от живота ми - космополитност в малкия град. Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм в представите ни може да ни откара наистина далеч. И Пазарджик да ни възторгне като откриватели на нови места", пише Елена. 

 

Публикацията ѝ, която е само часове след триумфа на Валерия и телевизионния годеж с Евгени, разбуни духовете на феновете и предизвика буря от коментари в подкрепа на Елена и на негодувание от пианиста и вкуса му към жени.

"Елена, ти си невероятна жена! Евгени направи огромна грешка, когато избра Валерия пред теб. Плаках с теб снощи. Той не заслужава прекрасна жена като теб!", споделя почитателка на редакторката.Елена Сергова благодари специално на феновете си и ги успокои с думите: „Добре съм, по-силна съм от преди. Най-хубавото предстои!“.

Четете още: Какво се случва: Валерия и Евгени подпалиха мрежата с тези палави снимки


Още по темата

Коментари

95 Тити
  31 май 2023 | 11:46 отговор
 

На мен ми е все едно само да кажа..таз ленка грам вкус няма за обличане..на някви ревю я поканили ..ужасно беше ..все едно лелка гледах от 40 сте

 
94 Дрън дрън...
  31 май 2023 | 11:44 отговор
 

Оставете ги на мира вече,след всеки ерген не спирате да пушите и да коментирате,както някой каза в коментарите...керванът си върви и кучето си лай...иначе в лена нищо не и харесах...това кривене на устата докат говори ме влудявале да я гледам....такива хора познавам те са подмолни види . Бягайте далеч от такива

 
93 Вени
  31 май 2023 | 10:56 отговор
 

Ха ха боли го ергена,той си направи избора и то мн правилно..ленка няма грам женственост,за мен е артиска и интригантка,грам красота ..много възрастна ми изглежда..няма да остави Евгени агнето и да вземе кравата...няма как...хора които като говорят кривят устата са мн опасни

 
92 Калбо
  31 май 2023 | 07:04 отговор
 

Абе стига с тая Елена къде видяхте тази красота че знае да реди думите хубаво нали затова е редактор Стига с тези глупости не искам да я обиждам Елена та тя по-скоро е между мъжа ти жената разбирате ме какво искам да кажа Тя по външност беше най-грозната Пам може и да е била пълничка но много красива Затова спрете най-накрая с тази Елена

 
91 Димитрина
  28 май 2023 | 13:16 отговор
 

Хора, оставете ги вече Валерия, Евгени, Елена. Нека да има вече мир. Ясно е какъв е краят на формата. Евгени направи своя избор, дали е добър или не какво ни засяга, направен е. Това са много лични неща, на някои им харесва избора на Евгени, на други не, но може ли да диктуват неговото вътрешно чувство? Само си губите нервни клетки, заставайки много активно за някоя от страните. Поговорката е, че керванът си върви, кучето си лае". Защо е нужно това поляризирана? Нека да бъдат щастливи, всеки както го разбира и както поддържа огъня. Животът е непредвидими. Дано участниците във формата се смирят и продължат пътя си по собствен вкус, позитивизъм и решение. Нека не бъдем остри и негативни към тях. Надявам се любовта да победи и продължи!

 
90 Евгени
  28 май 2023 | 12:53 отговор
 

Много противна жена! На мястото на Е, щях да избера същото.

 
89 ЕЛЕКТРА
  28 май 2023 | 08:44 отговор
 

Евтени се съмнявам,че точно това е търсил.Не го виждам като мъж който е узрял за семейство и деца,а точно обратното.Има мъже които никога не се доразвиват и една йота докрая на живота си.

 
88 Валя
  27 май 2023 | 15:26 отговор
 

Тя е наи грозната от всички гъде виждате хубости а също и много нахална

 
87 Manolov
  26 май 2023 | 19:22 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 
86
  25 май 2023 | 17:26 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени