Автор
Христина Кирилова

Раздялата е близо: Валерия бяга в чужбина заради дългове?

Новоизлюпената двойка - Валерия и Евгени от "Ергенът" изглежда не живее толкова щастливо, колкото изглежда на телевизионния екран. Според мнозина, раздялата между двамата е сигурна и е въпрос единствено на време да се случи. Макар и до скоро да се говореше, че моделката и пианистът дори подготвят сватба.

Оказа се, че Валерия е готова отново да замине зад граница и да зареже Евгени. Причината се крие в професията на хубавицата - очертава се първото си лято като половинка на пианиста да прекара в Япония или Китай, където редовно има работни ангажименти.

View post on Instagram
 

Евгени също има натоварен график, заради което двамата най-вероятно няма да бъдат заедно. Говори се, че Валерия също така има и доста натрупани дългове към ветеринарни клиники, заради всички бездомни животни, за които се грижи. И най-вероятно това я стимулира още повече да пътува и да работи. Тя дори е обявила дарителска сметка в подкрепа на каузата ѝ.

View post on Instagram
 

Дали разстоянието и дългото време разделени няма да окаже пагубно влияние върху връзката им? Това се чудят феновете на шоуто.

Четете още: Хубавата Елена отново разби Евгени на пух и прах