Автор
Антония Дамянова

Трогателен момент: 102-годишен мъж занесе цветя на любимата си в болницата (Видео)

Няма значение колко години си споделял любовта си с някого, защото понякога дори и хилядите часове заедно разхлабват мощта си пред силата на съкровената, истинската обич, издържала на всички ветрове на времето и живота.

Защото понякога и дългото време, прекарано с любимия, прави любовта още по-силна и непоклатима. Като обичта на този 102-годишен старец, отишъл при своята съпруга в болницата, за да ѝ занесе може би най-красивия в живота ѝ букет. А това със сигурност е един от най-вълнуващите и трогателни моменти, които сме виждали досега.

Видео, споделено от Good News Movement, успя да развълнува целия свят. В него обичният съпруг се появява на вратата на болнична стая, придружен от медицински служител, който му помага да се придвижва, отвеждайки го при любимата му. Старият мъж вижда половинката си и с вълнение се насочва към нея.

Дамата го посреща с широка и слънчева усмивка и с радост приема поднесения скромен букет. Съпругът, поставил превантивно маска на лицето си, целува любимата си, грейнала от щастие.


Какво си казват двамата в този очарователен момент не е нужно да знаем. Достатъчно красноречива е трогателната мъничка сцена, в която един старец, макар и в края на живота си и въпреки физическата си немощ, отива на крака пред любимата си, за да ѝ поднесе цветето на своята неувяхваща любов.

Жест, напълно достатъчен, за да покаже, че е винаги до нея, независимо от усилията, които му струва желанието да бъде до любимата си жена.

Четете още: 11 неща, които всяка жена трябва да знае, преди да навърши 40 години